Album Minggu #4 - Satria Bergitar

4:29:00 PM labollatorium 0 Comments

Haloooo..
Nggak kerasa udah hari Minggu aja..
Kalau udah hari minggu berarti saatnyaaaa..

Album minggu.. Album minggu.. Album minggu..
Album mingguuuu kitaaaaaaaaa..

Setelah hari Minggu kemaren saya absen untuk posting dengan tema ini, maka di hari Minggu yang basah dan menggigil ini, saya akan posting lagu-lagu yang jadi juara di iTunes playlist saya..

Rediiih?

#1 Josh Lehman - One Last Cry
One last cry.. Before I leave it all behind.. I gotta put you out of my mind.. For the very last time.. Stop living a lie..

#2 Billy Simmons - Break Your Heart
If you fall for me.. I'm not easy to please.. Imma tear you apart.. Told you from the start, baby from the start.. I'm only gonna break break ya break break ya heart.. I'm only gonna break break ya break break ya heart.. I'm only gonna break break ya break break ya heart.. I'm only gonna break break ya break break ya heart..

#3 Listopad - One Last Breath
Hold me now.. I'm six feet from the edge and I'm thinking.. Maybe six feet.. Ain't so far down.. Please come now I think I'm falling.. I'm holding on to all I think is safe..

#4 Boyce Avenue - Water Runs Dry
Let's don't wait till the water runs dry.. We might watch our whole lives pass us by.. Let's don't wait till the water runs dry.. We'll make the biggest mistake of our lives.. Don't do it baby..

#5 Tyler Ward - Stay
Not really sure how to feel about it.. Something in the way you move.. Makes me feel like I can't live without you.. It takes me all the way.. I want you to stay..

#6 Jeremy Passion - Somebody I Used To Know
But you didn't have to cut me off.. Make out like it never happened and that we were nothing.. And I don't even need your love.. But you treat me like a stranger and that feels so rough.. No you didn't have to stoop so low.. Have your friends collect your records and then change your number.. I guess that I don't need that though.. Now you're just somebody that I used to know..

#7 Alyssa Bernal & Josh Milan - Just Give Me A Reason
Just give me a reason.. Just a little bit's enough.. Just a second we're not broken just bent.. And we can learn to love again.. It's in the stars.. It's been written in the scars on our hearts.. We're not broken just bent.. And we can learn to love again..

Nah demikianlah lagu-lagu jawara untuk minggu ini yang jadi paporit saya - selain adzan maghrib tentunya.. Hehehe..

Well begitulah, hati saya yang terkenal selembut kapas dari perkebunan di Rumania inih memang salah satunya dipengaruhi oleh lantunan lagu-lagu akustik nan lembut.. Gimana yah kalo denger lagu akustikan itu bawaannya adem, tenang, syahdu gitu deh..

Udah ketebak dong ya benang merahnya apa.. Yang pasti benang merahnya buka karena saya sedang naksir sama gitaris loh ya.. Jangan nebak kaya gitu! Paling sebel deh.. Meskipun memang pesona cowok yang main gitarnya keren dan sempurna -sesempurna kemiringan-poni-Andhika-Kangen-Band- tuh emang nggak bisa dihindari deh.. Kan kebayang ya, kalo lagi berantem, terus pacar kita yang gitaris itu minta maafnya sambil nyanyiin lagu ciptaannya.. Hadudududu.. Langsung meleleh deh kaya mentega kepanasan.. Hahahaha..

Album Minggu #4 - Satria Bergitar

List lagu yang sudah saya sebutkan, semuanya acoustic cover version.. Ya nggak tau, lagi bosen aja sama penyenyong aslinya pleus lagi bosen sama melodi yang terlalu campur aduk.. Soalnya saya sedang mendambakan ketenangan jiwa nih.. Blelelele..

Oke baiklah, ada saatnya bertemu ada saatnya berpisah.. Saya undur diri dulu, karena mau persiapan buka puasa, so sampai ketemu lagi di postingan Album Minggu lainnya yaa..

Salam genjreng!!

Wassalam..

You Might Also Love

0 comments: